Expresul de Buftea

Haideti sa ne dam cu parerea despre cele doua locuri, plusuri si minusuri... le legam si facem un articol pe expresuldebuftea.ro

Sa vedem concurenta dintre ele...

Vizualizări: 115

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

am observat
LA PIZZA UNO SAVUREZI CEA MAI BUNA PIZZA.INAINTE DE A AJUNGE LA PIZZA UNO,AM COMANDAT 4 PIZZA DE DIFERITE SORTIMENTE LA PIZZA ROMANA, INSA TOATE ERAU LA FEL...SALAM-SOS TOMAT.....SALAM-SOS TOMAT......SALAMMMMM SARAT DE NU PUTEAI INGHITII.
PACAT DE CE SA ALES DE PIZZA ROMANA
INCERCATI MACAR O DATA LA UNO SI VA VETI CONVINGE
LA PIZZA UNO SAVUREZI CEA MAI BUNA PIZZA.INAINTE DE A AJUNGE LA PIZZA UNO,AM COMANDAT 4 PIZZA DE DIFERITE SORTIMENTE LA PIZZA ROMANA, INSA TOATE ERAU LA FEL...SALAM-SOS TOMAT.....SALAM-SOS TOMAT......SALAMMMMM SARAT DE NU PUTEAI INGHITII.
PACAT DE CE SA ALES DE PIZZA ROMANA
INCERCATI MACAR O DATA LA UNO SI VA VETI CONVINGE
Am luat astazi 2 pizza (quattro formaggi si capriciosa), de la Pizzeria Uno. Am facut comanda la domiciliu si timpul de livrare a fost destul de mic, ceea ce m-a pus un pic pe ganduri, dar ambele au fost foarte bune, din punct de vedere al calitatii.
Foarte cumsecade si persoana de sex feminin care a facut livrarea.
Pizzeria Romana- local kitsch, decor incarcat, ridicol; servirea- ai impresia ca ospatarii sunt dupa un antrenament de haltere; mancarea- hai sa fim seriosi...atmosfera- asta se face la carciuma, dupa x pahare, nu la pizzerie
Pizzeria Uno- decenta ca aspect, nu atenteaza la linistea ochilor;servirea- ok (da "ok" nu are mereu conotatie pozitiva); mancarea- la fel de ok...atmosfera- la fel ca mai sus

Răspunde la discuţie

© 2012   Created by Admin.

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor