Am observat ca foarte multa lume a fost scandalizata de inchiderea Spitalului din Buftea, dar oare cati dintre respectivii au fost vreodata la acest spital. Eu am avut 3 astfel de "intalniri" in ultimii 2 ani si toate trei mi-au lasat un gust amar.
Putem discuta despre cum poate fi salvat spitalul, fiindca am inteles ca spitalul isi poate continua activitatea, dar bugetul nu va mai fi asigurat de Ministerul Sanatatii. Deci daca se gasesc alte surse de finantare, nu ar fi o problema prea mare.
Putem discuta si despre ce conditii sunt la acest spital, fiindca asa cum spuneam din interactiunea mea cu el,nu prea era ok.
Legătură Răspunsul lui gonen în Iunie 16, 2011 pe 3:09pm Multi dintre romani simt, inca, nevoia unui tatuc si daca acest "tatuc" spune ceva, ei inchid galusca si cu ea mor si merg pe ideea "bine ca exista" si prefera sa se lase umiliti, in loc sa doreasca imbunatatirea calitatii serviciilor ( ma refer in majoritatea domeniilor, nu numai la cazul spitalului buftean).
Chiar aseara am vazut la stiri cazul fermierilor care trebuiau sa primeasca ceva acte pana in Mai si sa le depuna pana maine, iar ei au primit actele acum cateva zile si se ingramadeau la ghisee, stand la cozi inclusiv noaptea.
Expresul de Buftea a spus :
Extraordinar de inteligent!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WoW Wouwoaweea a spus :fie el cu usi decojite si mai stiu eu ce alte mizerii, vii dumneata acuma sa faci pe mironosita
© 2012 Created by Admin.
Embleme | Raportare eroare | Termeni de utilizare a serviciilor